Alternalive

Inspirerende blogs die passen bij het thema van Alternalive: natuurlijk gezond zijn, blijven of worden. Hoe creëer je een gezonde leef en werkomgeving? Hoe realiseer je je eigen Blue Zone thuis of in je bedrijf? Alle middelen en mogelijkheden hebben we bij de hand; we hoeven alleen maar te leren ze toe te passen.
Hoe kom je goed uit een burn-out. En voor bedrijven antwoord op de vraag: hoe verlaag je het ziekteverzuim?

Leer wat bepaalde voeding met je doet. Begrijpen hoe je je lichaam weer in topconditie brengt. Leer wat vetverbranding doet ten opzichte vasn koolhydraatverbranding (ketonen en ketose).

Hoe kom je in je eigen kracht? Hoe kom je zo dicht mogelijk bij je eigen 'ik'. Hoe kan ik mijn talenten (her)ontdekken en toepassen. Hoe richt ik mijn leven in om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik leuk vindt? Hoe wordt ik zichtbaar en kan ik het maximale uit mijn talenten halen? Ja, ook financieel!

Compleet Pijn vrij zijn

Over Ketose, ketonen en pijn vrij zijn

 

Ik dacht dat het niet waar kon zijn. Helemaal vrij zijn van pijn en vol zijn met energie. Diep van binnen geloofde ik niet, dat het ooit zou gebeuren. Vrij zijn van pijn. Niet meer nadenken over elke stap die je zet, de dagindeling, hoe en waar je gaat zitten, hoe je weer opstaat.

Geen afspraken meer met je partner dat als je hem een knikje geeft, dat hij het direct moet overnemen, omdat je gewoon niet meer kan, doodmoe bent, misselijk, nauwelijks nog helder kan zien.

Ik dacht dat het niet waar kon worden. Pijn vrij, energierijk, helder.

En ofschoon ik nu weet dat het wel waar is, blijf ik het gevoel houden dat er iets ontbreekt als ik opsta, wegloop, ga zitten en weer wil opstaan. Als ik heb gemediteerd op een matje en dan zonder problemen direct opsta en iets anders ga doen.

Ik heb nooit door gehad hoeveel pijn ik had, hoe moe ik was, tot op heden, nu alles is verdwenen.

Ik kijk achter me om te zien of ik iets ben vergeten. Wel 20 of 30 keer per dag. De pijn, het is er niet meer. Bizar!

Mijn 100 days of selfhealing hebben me gebracht naar een mentale, emotionele,  relationele en fysieke gezondheid die ik niet kon bedenken. Ook de onderneming stroomt als nooit tevoren. Nog 22 dagen te gaan, de laatste restjes mogen er nog uit. Maar wat ben ik al ontzettend dankbaar voor dat wat het mij tot nu toe gaf.

Het heeft me tot op het diepste ook verbaasd. Kan iemand zich zo in balans voelen? Ziet het leven er echt zo mooi uit? Hormonaal zo stabiel. Geen pijn meer als ik in de auto zit. Voor de TV hoef ik niet meer te wiebelen met mijn benen. In bed hoeven mijn voeten niet meer gewreven te worden. De nare wonden op mijn benen zijn helemaal dicht.

Kan het gevoel van honger zo niet bestaan? Gewoon niet meer met eten bezig zijn dat niet bij mij past. Geen vragen meer over hebben, geen onrust  van zal ik wel of zal ik niet?

En het ondernemen dan, het gaat zo gemakkelijk!

En tja moet ik daar 50 voor worden om al die sleutels te ontdekken?

Diep Dankbaar!

Dit 50ste levensjaar wordt een groot feest waarin ik alles wat ik nu tot in de diepste diepte heb mogen ervaren en tot op de hoogste toppen heb mogen ontvangen zal delen met jou die ook die zoektocht nog heeft.

Maar ook aan jou: begin gewoon!

Begin met toestemming te geven aan jezelf, alles te gaan doen wat jij nodig hebt! En doe het echt!

Mediteer, Adem, Schrijf, schilder, teken, film, fotografeer, dans alles wat nodig is om jou te openen naar jezelf. Vraag om zichtbaar te maken wat er nodig is voor jou. Is het vergeving, is het liefde, is het aandacht aan jezelf, is het rust, is het ander werk, een andere relatie, geen relatie. Wees eerlijk en gun het jezelf.

Wees eerlijk, want je weet het allang. Diep van binnen. Het is al in je gepland toen je geboren werd. Jouw echte waarheid staat allang geschreven en beschreven. Durf er weer naar te kijken als je er naar verlangd om weer dat mensje te zijn zoals je bedoelt was te zijn. In alles! Ik kan je verzekeren dat het je gaat verwonderen hoe moeiteloos het dan gaat voelen. Hoe lekker de dag dan verloopt.

Ga voorbij de angst voor wat anderen er van vinden en vindt de moed om anders te zijn, raar te zijn, niet te voldoen aan de standaard en maak die mix die jou jou maakt!

 

In mijn zoektocht naar hoe het toch kan dat ik nu zo pijn vrij ben en rijk aan energie, misschien wel voor het eerst van mijn leven, stuitte ik op iets bijzonders. Ik leerde over het enorme effect van ketonen op onze gezondheid. Al meer dan 130 jaar bekend, maar nauwelijks iemand weet het nog echt. Wat ketonen te maken hebben met al mijn ontdekking in de afgelopen 78 dagen? In het volgende artikel leg ik het uit!Ketose en ketonen, een bizarre bron van gezondheid, helderheid en energie

 

Fijne dag!

Liefs

Natascha

 

Enne, wil je dit jaar ook alles loslaten om helemaal in balans te komen? Maak dan nu nog gebruik van maken de 796 euro korting die ik geef omdat ik zo dankbaar ben voor het geschenk dat ik kreeg en dat zeker met iedereen wil delen die dat ook zoekt!

Een jaar lang, bouwen aan het leven zoals jij het echt wilt. Bouwen aan je energie, bouwen aan je onderneming vanuit die innerlijke kracht die vaak diep verstopt is gebleven.

Je bent meer dan welkom om mee te doen in de vorm die het beste bij jou past. Sommigen doen voornamelijk de individuele sessies om te bouwen aan hun energie of aan de zichtbaarheid van hun onderneming. Anderen kiezen voor veel meer voor de groepssessies op  de zondagen. En natuurlijk is er ook een groep die voor alles kiest. Helemaal prima.

wat ben jij waard?
De impact van jouw zichtbaarheid op het succes van...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
woensdag 19 februari 2020
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.