Alternalive

Inspirerende blogs die passen bij het thema van Alternalive: natuurlijk gezond zijn, blijven of worden. Hoe creëer je een gezonde leef en werkomgeving? Hoe realiseer je je eigen Blue Zone thuis of in je bedrijf? Alle middelen en mogelijkheden hebben we bij de hand; we hoeven alleen maar te leren ze toe te passen.
Hoe kom je goed uit een burn-out. En voor bedrijven antwoord op de vraag: hoe verlaag je het ziekteverzuim?

Leer wat bepaalde voeding met je doet. Begrijpen hoe je je lichaam weer in topconditie brengt. Leer wat vetverbranding doet ten opzichte vasn koolhydraatverbranding (ketonen en ketose).

Hoe kom je in je eigen kracht? Hoe kom je zo dicht mogelijk bij je eigen 'ik'. Hoe kan ik mijn talenten (her)ontdekken en toepassen. Hoe richt ik mijn leven in om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik leuk vindt? Hoe wordt ik zichtbaar en kan ik het maximale uit mijn talenten halen? Ja, ook financieel!

HSP-er, tijd om op de SUCCESMODE van je onderneming te drukken?

Hoe was jouw week? 

Zelf was mijn week superb! Ik heb ontzettend genoten van mijn gezondheid die nog met de dag beter wordt. Ik ben boven het aangeleerde concept van gezondheid uitgestegen. Bizar dat je je zo kunt voelen. Alle creativiteit is nu gewoon altijd aanwezig en ik ga als een speer. Ik voel in alle aderen nu wat succes is. Dankbaar!

een klein stemmetje zegt "ja maar daar heb je ook keihard voor gewerkt". En van uit mijn oude denkpatronen is dat ook waar. Wat een uren hebben wij er in gestoken om het eindelijk zo te krijgen zoals nu.

Maar. Succes is niet afhankelijk van hard werken, gewoon niet. Wel van commitment en van lef en van moed. Maar niet van hard werken. Dat is oud.
Werkelijk en waarachtig succes komt gewoon tot je, als je luistert naar wat je innerbron je vertelt.

Ik heb de energie van waarachtig en moeiteloos Succes altijd al gezien, ik kon gewoon aanwijzen wie succesvol gaat worden in het leven. Of het nu gaat om de Voice of Holland, of de mensen die ik binnenhaalde voor de bedrijven waarvoor ik werkte, of het nu gaat om het produkt of de dienst die je verkoopt, ik weet het direct. "Deze persoon gaat zo goed passen in de strategie van dit bedrijf", Dit project gaat lopen en deze dienst heeft nog wat aandacht nodig of sterker het gaat niet lopen".

Maar nu kan ik ook de energie zien van Succes en het  sterk helpen vergroten als het er te klein aanwezig is. Zweverig?  Nee helemaal niet. Het is gewoon mijn talent.

Hoe zou het zijn als jij ook in die succesvolle energie zou zitten, elke dag? Het kan eenvoudig door je Succes mode aan te zetten!
Door werkelijk je echte talenten weer in beweging te zetten en alle andere ballen uit te besteden aan de talentvolle mensen die juist dat weer heel goed kunnen. Dan komt er een balans waar je u tegen zegt. 

Moeiteloos en met succes ondernemen. Ik wilde dat ik het eerder allemaal zo goed had gevoeld en begrepen. Dan was me heel wat onrust en stress bespaard gebleven. Maar kennelijk moest ik daarvoor eerst gezond en vol energie zijn. (of is dit de kip en het ei verhaal?)

Moeiteloos en Succesvol ondernemen. Talente vrij maken, Dit is mijn grootste passie. De wereld heeft vrije talenten nodig die de wereld mooier maken. Mijn inziens gaat het dan om je talenten vrij te maken van alle onzin die er gedurende de jaren dat jij leeft omheen gewikkeld zijn.
Het gaat er om je talenten te her-ontdekken. Er zijn zoveel mensen die denken geen talent te hebben en hierdoor blijven plakken op een werkplek die energie vreet of soms zelfs ziek maakt.

Moeiteloos en Succesvol ondernemen. Met 20 uur per week. Dat was voor mij een vereiste, want meer uren in de week werken in combinatie met een gezin, sikkelcelanemie en twee hazewindhonden, veel te druk. Waardoor je energie weer kwijtraakt, de creativiteit, je passie, je geluk en dus ook je succes. Ik wil nooit meer ziek worden, dus die 20 uur was en is een must.

En toen ik eenvoudig toestemming gaf aan mijzelf om mijn talent weer volledig ruimte te geven, kwam er zoveel tot mij. Ja en die kennis ben ik nu aan het doorgeven.

Het is bizar simpel. Omzet vergroten, Succes verhogen door de toestemming aan jezelf te geven. Wel met 100% commitment, anders blijf je maar hangen in oude patronen en verhalen.

Toestemming aan je echte zelf, zodat je je gouden kooi kan verlaten.

Het is tijd voor iedereen met ondernemerszin, met slecht lopende ondernemingen of uitputtende ondernemingen om werkelijk groots te worden vanuit je werkelijke ik.

Weet dat je in een onderneming met natuurtalent zoveel meer impact kan hebben op de wereld om je heen dan in een bedrijf. Dus verlang je er naar, lees dan deze blog:

Moeiteloos Succesvol(ler) worden als hoogsensitieve ondernemer!

Tijd voor toestemming? Jij kunt het ook en je zult merken hoe goed je gaat voelen op alle vlakken!

Liever luisteren naar de manier waarop je toestemming mag geven aan jezelf? Klik dan op deze You tube opname over Moeiteloos Succesvol worden als HSP ondernemer

Fluister het aan je cellen, al je biljoen cellen:  Je mag weer helemaal en werkelijk jezelf zichtbaar zijn en neerzetten. Daarom zijn we hier, gooi het niet weg voor het te laat is!

Enne sta je helemaal in de startblokken om je onderneming naar dat niveau te brengen waar je altijd al van wist dat je dat kan en bent. dan is het super leuk om met ons aan de slag te gaan op 15 mei. Zes weken, 3 uur per dag,  je talent afstoffen, losweken van alle onzin, opruimen wat er niet meer nodig is, versterken wat te weinig aandacht krijgt. En ook gaan als een speer. 
We hebben gezien dat het heel effectief is als we een tijdje zeer consequent met de naar succes verlangende ondernemer mee te lopen omdat de saboteurs, het uitstelgedrag, de angsten heel gemakkelijk de overhand nemen als de tussenpozen te groot zijn.

Maar wat is nu 6 weken om alle rommel en onzin om en in je onderneming op te ruimen, waardoor jij echt de groei maakt die je altijd al wist dat die vlakbij was...

Lees er meer over op deze link als jij nu ook jouw Succes Mode knop wilt vinden en de impact van jouw talent zo wil vergroten dat je op alle manier groeit.


Fijn weekend!

Liefs Natascha

3 mannen op de bank
Moeiteloos Succesvol zijn als Hoogsensitieve Onder...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
dinsdag 25 februari 2020
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.