Alternalive

Inspirerende blogs die passen bij het thema van Alternalive: natuurlijk gezond zijn, blijven of worden. Hoe creëer je een gezonde leef en werkomgeving? Hoe realiseer je je eigen Blue Zone thuis of in je bedrijf? Alle middelen en mogelijkheden hebben we bij de hand; we hoeven alleen maar te leren ze toe te passen.
Hoe kom je goed uit een burn-out. En voor bedrijven antwoord op de vraag: hoe verlaag je het ziekteverzuim?

Leer wat bepaalde voeding met je doet. Begrijpen hoe je je lichaam weer in topconditie brengt. Leer wat vetverbranding doet ten opzichte vasn koolhydraatverbranding (ketonen en ketose).

Hoe kom je in je eigen kracht? Hoe kom je zo dicht mogelijk bij je eigen 'ik'. Hoe kan ik mijn talenten (her)ontdekken en toepassen. Hoe richt ik mijn leven in om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik leuk vindt? Hoe wordt ik zichtbaar en kan ik het maximale uit mijn talenten halen? Ja, ook financieel!

Hoe rijk wil jij worden in 2019?

Hoe rijk wil jij worden in 2019?

Hij kwam bij ons langs, een vriend uit Amsterdam. Wij woonden toen in Norg, midden in het bos. Overdag was het heerlijk gezellig, de wandelingen, de gesprekken, het natafelen ook. In ons kleine huisje hadden we een kleine slaapkamer gecreëerd voor hem, hij mocht zo lang als hij wilde blijven.  Hij was moe, zo had hij mij verteld, vlak voor zijn komst. Hij had vakantie genomen. Dus hoe logisch was het om hem een plekje te geven in het prachtige Drenthe, waar elke dag de herten, de vossen, de meest prachtige vogels om ons huisje heen wandelden, vlogen, trippelden? Zo lang als hij wilde?!

Toch, in de eerste nacht ging het al mis….

Ik werd wakker van het geluid van een motor die aanging, van een auto die hard wegreed. De enige auto in de verre omtrek. Ik stond op om even te kijken wat er aan de hand was en ik zag een briefje liggen op de tafel. “Natas, ik trek het hier niet, het is me hier veel te stil.  Ik word gek van het geluid van het kloppen van mijn hart, ik moet NU weer terug naar huis”. Bedankt voor je gastvrijheid, maar ik kan niet leven zonder mijn Amsterdam, liefs E.”

Zijn norm was Amsterdam geworden, het gerinkel van de trams, het geroezemoes van toeristen, de vele auto’s die elke minuut aan zijn deur voorbijraasden.

Het horen kloppen van zijn eigen hart. de boodschappen die het mee wilde geven, het was zo beangstigend dat hij er van wegvluchtte in het lawaai van de stad…  

Zoveel mensen vluchten van hetgeen werkelijk belangrijk is: diepe verbinding en bewustzijn van zichzelf!

De grootste rijkdom is misschien wel weten waarom je hier bent en daar mee aan de slag gaan. Het is dan net alsof er je zonder problemen doorzet ookal heb je lastige fases, minder geld. Het zijn die momenten dat je voelt dat het klopt wat je doet. Je intenties, je intuitie, je dagelijkse activiteiten zijn op 1 lijn.

Hoe zit het met jou, dit jaar, in 2019? Wat zijn jouw voornemens, verlangens en wensen? Mag jij dit jaar wel gaan luisteren naar jouw hart? Naar de rijkdom die in jou zit?

Wil jij bewegen van "de" norm naar jouw eigen oorspronkelijke vorm? In die rustige, zelfverzekerde oerkracht komen die je gewoon de weg wijst als je de lagen loslaat die het luisteren belemmeren?

Je leven vanuit die oerkracht weer invullen?

Ja?

Waar zou je dan nu mee willen starten?

Kijk eens naar ons programma aanbod voor de komende  6 maanden. Zomaar zit er iets voor je bij dat past in jouw voornemen, jouw verlangen voor 2019.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen weer in contact te brengen met die oorspronkelijke vorm. De verbinding helpen herstellen. Lagen helpen loslaten. Want stel je eens voor. Als 20% van de bevolking durft te leven vanuit die echte IK?!  Als 20% van de bevolking weer super gezond is op alle vlakken?!

Dat is toch pure rijkdom? Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor de wereld?!

Hoe mooi zal 2019 en de jaren die volgen dan wel niet worden?!

Een prachtig filmpje over de kracht van het leven in verbinding met je zelf en met een doel:

Een prachtig 2019 toegewenst in alle werkelijke rijkdom!

Liefs!

Natascha

Krachtig stappenplan voor manifestatie van je werk...
Optimaal jezelf zijn

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
maandag 06 april 2020
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.