Alternalive

Inspirerende blogs die passen bij het thema van Alternalive: natuurlijk gezond zijn, blijven of worden. Hoe creƫer je een gezonde leef en werkomgeving? Hoe realiseer je je eigen Blue Zone thuis of in je bedrijf? Alle middelen en mogelijkheden hebben we bij de hand; we hoeven alleen maar te leren ze toe te passen.
Hoe kom je goed uit een burn-out. En voor bedrijven antwoord op de vraag: hoe verlaag je het ziekteverzuim?

Leer wat bepaalde voeding met je doet. Begrijpen hoe je je lichaam weer in topconditie brengt. Leer wat vetverbranding doet ten opzichte vasn koolhydraatverbranding (ketonen en ketose).

Hoe kom je in je eigen kracht? Hoe kom je zo dicht mogelijk bij je eigen 'ik'. Hoe kan ik mijn talenten (her)ontdekken en toepassen. Hoe richt ik mijn leven in om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik leuk vindt? Hoe wordt ik zichtbaar en kan ik het maximale uit mijn talenten halen? Ja, ook financieel!

Body Optimization in 100 days

Nog 9 dagen op de teller. Negen dagen van de 100 dagen die ik voor mezelf uittrok om alleen maar te luisteren en te doen wat mijn lichaam mij vroeg. Het resultaat is te bizar voor woorden. Tenminste voor mij, pijn en een tekort aan energie zijn immers niet zichtbaar. Dus voor veel mensen om mij heen was het een ontdekking dat normaliter elke stap pijn deed. Misschien zelfs voor mij. Ik was er wel aangewend. Nu niet meer.  Pijn vrij op alle plekken! Een quantum leap in mijn gezondheid en wat wordt dan het leven en werken weer gemakkelijk en moeiteloos. Heerlijk.
Maar jij kunt het ook!

Moet je daar net als ik even alles voor aan de kant zetten, mediteren, stilte dagen inplannen, watervasten?
Nee ik denk dat we een oplossing hebben gevonden (niet per toeval natuurlijk) die alle processen die ik in werking zetten door al deze bovengenoemde aktiviteiten niet nodig zijn voor jou. 
Voeg KETONbodies toe aan je lichaam als je meer energie wil, je lichaam in een betere vet/spierverhouding wil krijgen, heldere focus wilt of klaar wilt zijn met je suikerverslaving.

Eigenlijk doe je het volgende: je drinkt s'ochtends ons Pruvit drankje, je eet tussen 12 en 20 uur je lekkere maaltijden (dit heet intermittend fasten). Je kiest er voor om elke dag 2 liter water te drinken en je slaapt voldoende (jij weet hoeveel uur dat voor  jou is).
Binnen een aantal dagen zul je merken dat je je lekkerder gaat voelen, meer energie gaat krijgen, je je beter kunt focussen, beter kunt sporten en mogelijk zelfs beter dingen kunt herinneren.Je bloedsuiker wordt zo stabiel dat je geen honger meer hebt en alle andere opruim processen gebeuren terwijl je leeft en de dingen doet die je graag wilt.

Enig idee wat het met je doet als je lichaam weer bruist met energie? Enig idee hoe jij je werk doet als je mentaal heel helder bent?  Hoe zou het voelen als je geen suiker meer nodig hebt? en tja hoe jij dan de wereld tegemoet treed? Als je eindelijk die zwangerschapbuik van jaren geleden mag loslaten?

KETONEN zijn geen supplementen, ze  vormen  van nature de krachtigste hersenbrandstof waardoor het hele lichaam beter gaat functioneren. Echter door het Westerse voedsel met veel brood, rijst, taart, snoep en chips is dit behoorlijk uit balans gegooid. Door het drinken van de exogene Ketonen in het drankje stimuleer je dit proces op een hele simpele maar super gemakkelijke manier. Je hoeft dus niet meer het strikte Keto dieet te volgen, je kunt gewoon rustig eten wat je lekker vindt als je dat maar doet tussen 12 en 20 uur en heeel veel water drinkt.

Mijn selfhealing is boven verwachting geslaagd! Ik gun het jou ook helemaal! Uitproberen voor 5, 10 of 200 dagen? Klik dan hier
Meer weten, wetenschappelijke onderbouwing lezen? Lees dan de Attachement of app mij. Ik vertel je er heel graag meer over! Deze wetenschap over KETONEN moet de wereld in. 

We kunnen onszelf genezen en ons lichaam in een optimale staat brengen, als we de processen van ons lichaam maar goed begrijpen en die ondersteunen. Zo blij met wat ik ontdekt heb! Ik deel het graag met jou die ook verlangt naar een betere gezondheid, meer energie of een diepere slaap!

Liefs 

Natascha
10 stappen voor een krachtig zelfgenezend vermogen...
De gezondheidsvoordelen van Ketonen

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
dinsdag 26 mei 2020
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.