Alternalive

Inspirerende blogs die passen bij het thema van Alternalive: natuurlijk gezond zijn, blijven of worden. Hoe creëer je een gezonde leef en werkomgeving? Hoe realiseer je je eigen Blue Zone thuis of in je bedrijf? Alle middelen en mogelijkheden hebben we bij de hand; we hoeven alleen maar te leren ze toe te passen.
Hoe kom je goed uit een burn-out. En voor bedrijven antwoord op de vraag: hoe verlaag je het ziekteverzuim?

Leer wat bepaalde voeding met je doet. Begrijpen hoe je je lichaam weer in topconditie brengt. Leer wat vetverbranding doet ten opzichte vasn koolhydraatverbranding (ketonen en ketose).

Hoe kom je in je eigen kracht? Hoe kom je zo dicht mogelijk bij je eigen 'ik'. Hoe kan ik mijn talenten (her)ontdekken en toepassen. Hoe richt ik mijn leven in om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik leuk vindt? Hoe wordt ik zichtbaar en kan ik het maximale uit mijn talenten halen? Ja, ook financieel!

413.000.000 dollar is jouw budget, wat doe je er mee?

Slik, deze week hield het me bezig...
 
413.000.000 dollar
 
Voor het in de markt zetten van 1 medicijn, een bloedverdunner
 
Wat zou jij met dit bedrag doen?
 
Toen ik 18 was kreeg ik een soort gelijk medicijn voorgeschreven, een bloedverdunner, voor de zekerheid. Ik kreeg het voorgeschreven voor de rest van mijn leven...
Toen ik 42 was kreeg ik weer een aanval van trombose en wederom kreeg ik en bloedverdunner voor de rest van mijn leven voorgeschreven.
Eventuele maag bescherming tabletten en pijnstillers kon ik er zo bij krijgen
 
Toen ik echter er achter kwam welke bijwerkingen een bloedverdunner heeft zeker in combinatie met sikkelcelanemie ben ik gestopt met innemen. Mijn hele lichaam zat onder de enorme blauwe plekken, ik was duizelig, misselijk en ik kon nauwelijks nog lekker ontspannen liggen op de bank vanwege al die plekken.
 
Tussen mijn 18 de en mijn huidige leeftijd van bijna 50 jaar ben ik op zoek gegaan naar de oorsprong en ontstaansredenen van mijn trombose. En ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden om op een gezonde manier mijn lichaam te helpen in het behouden van een goede balans waardoor de kans op trombose verkleind zou worden.
 
Mijn zoektocht was lang, heel lang maar het werd mij steeds duidelijker wat ik allemaal nodig had
 
Mijn stressfactor moest fors omlaag, mijn zuurstoffactor moest fors omhoog en mijn hydratatie graad was dringend aan een verbetering toe. Ik kwam tot de ontdekking dat kraanwater vol met chemicalien zit en niet of nauwelijks hydrateert...
 
de kosten van mijn oplossing zijn tot nu toe ongeveer 2000 euro per jaar. (kundalini en meditatie cursussen, zuurstof, L Arginine, Zuurstofrijk water, de krachtigste natuurlijke antioxidanten, een huis zonder straling) Daarnaast ben ik gestopt met een hele stressvolle baan met een overigens topsalaris en heb ik er voor gekozen om voor 5% van dat salaris mijn leven in een veel rustiger vaarwater te brengen.
 
Als ik 32 jaar lang bloedverdunners had genomen waren de zichtbare kosten ongeveer 30.000, geen idee echter wat ik allemaal aan extra medische begeleiding nodig had gehad omdat mijn lever, mijn nieren, mijn longen, mijn ik het zomaar heel lastig had gevonden om elke dag zoveel giftige, belastende stoffen in te nemen.
 
Ik heb in de afgelopen jaren geregeld gekeken naar mogelijkheden om mijn investeringen in een gezondere ik vergoed te krijgen, net zo gemakkelijk als dat ik de bloedverdunners had kunnen krijgen.
 
Het tegendeel is waar. Er is geen vergoeding mogelijk voor meer gezondheid.Tenminste niet in de vorm zoals ik het koos. Mijn werk zo inregelen dat ik elke dag rust kan nemen als dat nodig is. Gezond water, gezonde leefomgeving, hoog in voedingstoffen, hoog in zuurstof. De natuurlijke vorm....
 
En dan lees ik dit budget, voor het in de markt zetten van 1 medicijn. 413 miljoen dollar.
En voor de lobby van medicatie in het algemeen een kleine 2,9 miljard dollar voor Amerika alleen....
 
En dan vraag ik om 2000 euro per jaar om mijzelf gezond te houden, als tegenhanger van de bloedverdunners die ik zo maar had kunnen "krijgen".
 
Ik ben fitter en krachtiger dan ik ooit ben geweest.
 
Met deze 3,4 miljard euro zou ik heel veel mensen kunnen helpen om gezond te worden, krachtig, in balans, stralend en wat een effect zou dat hebben op onze wereld...
 
Ons project zou over de hele wereld uitzwermen, overal met de focus op het in balans brengen van de totale gezondheid.
 
We zouden met dat bedrag in 63 landen onze Blue zone project volledig kunnen implementeren. Steeds meer mensen weer terug in hun natuurlijke oorsprong. Steeds meer mensen werkelijk verbonden met elkaar en zichzelf
 
Voor samenlevingen in Balans.
 
Wat zou jij doen als jij een dergelijke 413 miljoen dollar had?
 
 

 

 
Een jaar lang of levenslang?
Een frisse start!

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
dinsdag 25 februari 2020
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.